Mit takar a karbantartás?
A karbantartás nálunk elég sokrétű. Többek között a karbantartás azt jelenti, hogy a honlapot folyamatosan figyeljük. Elvégezzük rajta a vírusirtásokat és mindent megteszünk ennek elkerülésére. Természetesen magában foglalja a folyamatos honlap és adatmentést is. Ami nálunk EXTRA, hogy ha szeretné honlapján a szöveget, képeket módosítani, akkor mi azt elvégezzük Ön helyett! Nem kell hogy értsen a számítógépekhez sem, mert mi levesszük a terhet válláról! Ön eljuttatja hozzánk a honlapra szánt adatokat és mi feltöltjük! Amennyiben keresőoptimailzálást is kért (a Google adott keresőszavakra találja meg az Ön honlapját), akkor azt folyamatos felügyelet alatt tartjuk és folyamatosan hangoljuk a lehető legjobb google helyezés elérése érdekében.

Mikorra lesz kész a honlapom?
Ez sok mindentől függ, de elsősorban a honlap szerkezetétől, a domain név átfutási idejétől (1-2 munkanap) és a tartalom nagyságától. Függ attól is, hogy a Megrendelő átadja-e számunkra az összes, munkához szükséges szöveget, képet, egyéb tartalmat. Ezek birtokában egy egyszerűbb céges oldalhoz akár 3-4 nap is elegendő, de sok egyedi elvárás esetén - extrém esetben - akár 2-3 hétig is elhúzódhat a folyamat.

Láthatom-e, mennyien jártak a honlapomon?
Természetesen! Amennyiben igényli, elkészítjük honlapjának azt a statisztikát, amivel Ön nyomon követheti, hogy hány látogatója van honlapjának naponta, a világ melyik pontjáról nézték meg oldalát, mennyi időt töltöttek el rajta és mely oldalakat nézték meg. Megnézheti azt is, hogy a Google keresőben milyen szavakra kerestek rá az emberek, mire Önhöz érkeztek…

Ha saját domain nevem lesz ( www.sajatnev.hu ), akkor a régi néven ( cegneve.5mp.hu ) már nem lesz elérhető a honlapom?
De igen, amennyiben szeretné, hogy mindkét oldalon megjelenjen honlapja, akkor minden további nélkül teljesíthető.

Hogyan tudom befizetni a honlap árát/honlapkarbantartási díjat/havi részletet?
Minden hónap 15.-ig teheti meg átutalással, amiről a szerződésben részletes tájékoztatást adunk.

Webáruház nyitásához milyen engedélyek szükségesek?
2007. február 28-án megjelent a nyilvántartásba vételre kötelezett áruk és szolgáltatások köréről és az ezekre vonatkozó kereskedelmi tevékenység gyakorlásának feltételeitől szóló 25/2007. (II.28.) GKM rendelet, melynek értelmében az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról szóló 15/1989. (IX.7.) KeM rendelet március 8-án hatályát veszti. Így az alábbi tevékenységek esetében a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál történő nyilvántartásba vételi kötelezettség megszűnt: ...a csomagküldő kiskereskedelem.
Ez annyit jelent, hogy már nincs szükség engedélyre egy webáruház működtetéséhez, csak a tevékenységre feljogosító TEÁOR besorolásra. (Azaz 4791'08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.)
További hasznos dolgot olvashat Webáruház készítés menüpontunkban.

Ha elkészül a honlapom, mit kell majd tennem vele, hogy mások is láthassák az Interneten?
Az Online Marketing menüpontunkban bővebben olvashat arról, hogyan tudunk segíteni Önnek, hogy minél ismertebb és látogatottabb legyen honlapja. Amennyiben szeretné, Facebook gombbal is ellátjuk honlapját, melyet „lájkolva” ismerősei, valamint más, többi Facebook használó is láthat, ezáltal reklámozva oldalát a Facebookon is. Továbbá keresőoptimalizálással beállítjuk, hogy a Google is első helyeken dobja majd ki az ön oldalát adott keresőszavakra!