Üzenet küldése


Vargáné Németh Noémi

www.szentgyorgymezeiovoda.hu

Ajánlom mindenkinek Rendyt, felkérésünkre készítették el óvodánk honlapját. Ennek során figyelembe vették minden kérésünket, igényünket és mindenki elégedettségére, gyorsan készült el a honlap. A kinézetét pedagógiai programunkhoz illően készítették el, évszaknak megfelelő változó képekkel! Minden kérésünkre megoldást találnak. Azóta is folyamatosan frissítik, aktualizálják az általunk adott instrukciókkal a honlapot, így időben jutnak el a fontos és pontos információk partnereinkhez.


2014. február 06. csütörtök
Ifj. Bönde Ferenc Díjugrató szakb. elnök

www.kemlovasszovetseg.hu

A Komárom-Esztergom megyei Lovas Szövetség egy letisztult, átlátható, könnyen kezelhető weboldalt kért Rendytől, amit rendkívül gyorsan és maximálisan elkészítettek. A magyar adminisztrációs felületen keresztül magunk szerkeszthetjük az oldal tartalmát, amit egyszerűen elmagyaráztak, így nem nehéz. Csak ajánlani tudom, korrekt partner!


2013. június 20. csütörtök
Molnár Gábor tulajdonos

www.mgautosiskola.hu

Mindenkinek ajánlom Rendyt, mert segítőkészek és felhasználóbarát honlapot készítettek nekünk. Tanulóim mindent megtalálnak az oldalon, ez leegyszerűsíti a dolgomat, mert nem kell az iskolában elolvasniuk a tájékoztatót, mert mindenki úgy jön hozzánk, hogy "Ezt már olvastuk a honlapon". Egyedi logót készítettek, a honlaphoz szükséges képeket is vállalták, hogy elkészítik, így ezzel sem kellett foglalkoznom. Havi karbantartást kértem, így biztos, hogy jó kezekben van a honlap. A tartalom így mindig friss és naprakész lesz a honlapon. Sajnos egyszer vírusos lett a weboldalam, amiről nem tehettünk, de a karbantartás miatt ingyen és bérmentve készítettek egy újat, ami még szebb lett mint az előző volt! Online Marketinggel sok új tanulót hoztak Autós Iskolámba, amivel nagyon elégedett vagyok. Így a tanulókkal sokkal könnyebb az információ közlés és a kommunikáció.
Mindent köszönök!


2013. november 25. hétfő
Hallók Eszter

www.torpenyul.eu

Nagyon boldog vagyok, hogy végre mindenki előtt nyitva állhat törpenyulaim csodálatos birodalma. Mindezt kizárólag Rendy hozzáértő, segítőkész munkájának köszönhetem. Hálás vagyok, amiért mindvégig gyorsan, precízen és lelkesen álltak a nem mindig releváns kéréseim elé, s hogy kitartásuk által végül minden kisnyulam szerető otthonra talál. Az összes tartalmi és képi változtatást azonnal frissítik, így nincs más dolgom, mint székemben kényelmesen hátradőlve élvezni, ahogyan vállamról az összes teher lehull. A honlapomon kialakított stílusos, ízléses légkörért pedig külön köszönet nekik! Vásárlói visszajelzéseim alapján biztosan állíthatom, hogy olyan nyuszivilágot mutattak be az embereknek, ahol csak jó lehet nyúlnak lenni! Bátran ajánlom tehát mindenkinek, aki eddig úgy gondolta, hogy rohanó hétköznapjaiba és anyagi kiadásaiba nem fér bele egy naprakész és minőségi honlap birtoklása.


2013. augusztus 15. csütörtök
Powered by Phoca Guestbook