Profi keresőoptimalizált honlap (weblap) készítés karbantartással, akár havi részletfizetési lehetőséggel is!

 • Szeretne egy szép, igényes honlapot, de nem tudja kezelni?
 • Szeretné, ha mindig friss tartalommal lenne feltöltve, naprakész lenne, de Ön nem ért hozzá?
 • Nincs ideje ilyenekkel foglalkozni, de szeretne Ön is az internetezők figyelmébe kerülni és potenciális vásárlókat, látogatókat szerezni?
 • Szeretné ha könnyen megtalálható lenne a weboldala az interneten?
 • Kíváncsi, hogy mikor és mely városokból nézték meg honlapját? Szeretné megtudni mit néztek meg és meddig maradtak?
 • Szeretné tudni, hogy milyen keresőszavakra találták meg oldalát és ezáltal folyamatosan javítani a tartalmát?
 • Szeretné cégét, vállalkozását ismertebbé tenni?
 • Olyan hirdetési felületet szeretne, amely Ön helyett dolgozik?
 • Egy honlap a nap 24 órájában elérhető mindenki számára, így akkor is dolgozik, amikor Ön alszik!
 • Sokat fizet a különböző reklámokra és az újságokra? Töredékéért megoldjuk problémáit!
 • Szeretne a mai modern világszemléletnek megfelelő dizájnnal rendelkező oldalt, amit bármilyen készüléken is néznek a látogatók, a képernyő méretéhez igazodik?
 • Szeretne a konkurencia előtt lenni?
 • Fél, hogy idővel elévül és feltörhetik weboldalát?

Mi mindezekben szívesen segítünk, karban tartjuk oldalát! Ha szeretne hosszú távú partnerkapcsolatot építeni és ezzel jelentős időt, bosszúságot és költséget megtakarítani, akkor nagyon kedvező ajánlatunk van az Ön számára! Hogy az Ön igényeihez még jobban igazodjunk, három féle választási lehetősége is van!

 1. Honlap készítés KARBANTARTÁSSAL ÉS RÉSZLETFIZETÉSSEL!
  Ebben az esetben elkészítjük honlapját az Ön igényei szerint! Minden esetben 2 variációt ajánlunk, ami egy 1 és egy 2 éves karbantartást foglal magában. A 2 éves hosszú távú partneri kapcsolatnak több előnye is van. 2 évig folyamatosan frissítve lesz az oldala, heti vagy havi bitzonsági mentést készítünk, folyamatos vírusirtást biztosítunk és igény szerint kicseréljük a tartalmat és a képeket is az oldalon. Ennél a lehetőségnél 1 vagy 2 havi előleget szoktunk kérni a munka megkezdésekor, utána pedig a szerződésben foglalt ideig minden hónapban kiállítunk egy számlát az Ön részére, amit postán küldünk el.
  Ehhez a variációhoz adunk egy domain nevet (www.valami.hu/eu/com...) és a honlap tárhelyét. A domain név és a tárhely mindenképpen pénzbe kerül, amit mi megelőlegezünk Önnek. Tehát csak a karbantartási díjat kell Önnek kifizetnie, havonta kisebb összeget. Ez nem megtévesztés, a jelképes összegért Ön kap egy igényes, egyedi honlapot és karbantartást is! Az ajánlat mindig személyre szabott, mert csak így tudunk rugalmasak és olcsóak maradni. Hiszen nincs 2 egyforma honlap. A részletfizetési lehetőség mindig adott, a díjak kalkulálása viszont mindig a honlap összetettségétől és bonyolultságától függ.

 2. HONLAP készítés karbantartás nékül!
  Amennyiben nem igényli a honlap karbantartását, akkor Önnek a honlap egyszeri árát kell csak kifizetnie (3 részletben)! Hogy miért 3 részletben? Az oldal fejlesztésének megkezdésekor 30%, a végleges design elfogadásánál 30% és a kezdő tartalom feltöltése és a véglegesítés után a maradék 40%-ot kell kifizetnie. Ebben az esetben is a lehető legjobb árajánlatot nyújtjuk Önnek. Ez után Ön bármit csinálhat a honlappal, adatokkal töltheti fel, karban tarthatja a magyar adminisztrációs felületen keresztül, stb.
  Igény szerint akár oktatást is adunk, hogy Ön zökkenőmentesen tudja frissíteni honlapját!

 3. Honlap készítés KARBANTARTÁSNÉLKÜL RÉSZLETFIZETÉSSEL!
  Részletfizetési lehetőséget biztosítunk Önnek! Elkészítjük weboldalát igényei szerint, majd azt havi részletekben törlesztheti, KAMATMENTESEN! Ez egy különleges lehetőség, de mi a kedvező árak mellett ezt is nyújtjuk Önnek!

Válassza bármelyik lehetőséget, biztos, hogy jól jár! Bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal! Mi nem beszélünk mellé, nem használunk érthetetlen szavakat és nincs a szerződésben apró betű, amivel megtéveszthetjük. Amennyiben szüksége van gyorsan, igényes, biztonságos, naprakész  és profi honlapra (weblapra), kérjen INGYENES ÁRAJÁNLATOT IDE KATTINTVA.

responsive weboldal keszites rendy