Profi Google keresőoptimalizált Webáruház (Webshop) készítés, akár részletfizetéssel is!

Ha Ön webáruházat szeretne készíttetni, bizonyára megfelelő ismeretei és elképzelései vannak ezzel kapcsolatban. Amennyiben mégis szüksége lenne pár jó tanácsra, ötletre, akkor lejjebb olvashatja kis összeállításunkat.

A webáruház jó választás, hiszen termékeit eladhatja anélkül, hogy üzlethelyiséget tartana fenn, valamint a webáruháza akkor is dolgozik, amikor Ön alszik, mert 24 órában elérhető, bárkinek, bárhonnan. Nincsenek helyhez és időhöz kötött korlátok. Amennyiben Önnek olyan szolgáltatása van, amely önmagában is igényli az üzlethelyiséget, emellett is készíttethet webáruházat, hiszen ezzel a webes felülettel megnövelheti forgalmát! Tudjuk, hogy az internet világában a legegyszerűbb és a leggyorsabban terjedő vásárlási forma az online vásárlás. Kényelmes, praktikus, időt spórol és még számtalan pozitív oldala van. Mi segítünk megvalósítani álmát és létrehozzuk azt az internetes felületet, ami elég csábító lesz a látogatói számára ahhoz, hogy rendeléseket adjanak le Önnek. Fellendítjük forgalmát, segítünk abban is, hogy beinduljon az üzlete. Célzott vásárlók fogják böngészni oldalát és rendelnek majd róla. Segítünk a termékek feltöltésében és a kategória struktúra felépítésében, hogy a termékek a lehető legjobb helyezést érjék el a Google keresési listáján. Tapasztalatból tudjuk, hogy mit kell tudnia egy modern webáruháznak és hogyan találják meg Önt a vásárlók a Google által, fizetős reklámok nélkül is. Legyen profi webáruháza úgy, hogy akár csak a havi karbantartási díjat kell fizetnie!

Ha szeretne webáruházat, kérejeINGYENES AJÁNLATUNKAT, hogy segíthessünk megvalósítani terveit!

 

webshop keszites

 

 
Néhány hasznos információ a webáruház készítéséhez:

Webáruház nyitásához milyen engedélyek szükségesek?

2007. február 28-án megjelent a nyilvántartásba vételre kötelezett áruk és szolgáltatások köréről és az ezekre vonatkozó kereskedelmi tevékenység gyakorlásának feltételeitől szóló 25/2007. (II.28.) GKM rendelet, melynek értelmében az egyes kereskedelmi tevékenységek gyakorlásáról szóló 15/1989. (IX.7.) KeM rendelet március 8-án hatályát veszti. Így az alábbi tevékenységek esetében a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatalnál történő nyilvántartásba vételi kötelezettség megszűnt: ...a csomagküldő kiskereskedelem.
Ez annyit jelent, hogy már nincs szükség engedélyre egy webáruház működtetéséhez, csak a tevékenységre feljogosító TEÁOR besorolásra. (Azaz 4791'08 Csomagküldő, internetes kiskereskedelem.) 

A Webáruházban feltüntetendő adatok:

A Webáruházat üzemeltető személy, cég adatai: Név, székhely, adószám.
Szerződéskötéssel, vásárlással kapcsolatos tudnivalók, vásárlás menetének pontos ismertetője.
A vásárlók személyes adatainak védelme érdekében tett nyilatkozat, és az erről szóló 1992. évi LXIII., személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló közlemény feltüntetése.
Szállításról és arra vonatkozó részletes tájékoztatás.
Ügyfélszolgálat biztosítása. Elérhetőségek: e-mail cím, telefonszám, amin elérhetőek napközben.
Garanciára és ellátásra vonatkozó információk.

Szükségeltetik-e kereskedelmi szakképesítés ahhoz, hogy webáruházat üzemeltessen?

Nem. A 2005. évi CLXIV. törvény szerint, aki olyan kereskedelmi tevékenységet folytat, melyhez nem szükséges üzlethelyiség, (pl. webáruház), annak sem működési engedéllyel, sem pedig kereskedelmi képesítéssel nem kell rendelkeznie.

Szükségem van-e offline üzletre ahhoz, hogy webáruházat indítsak?

Nincs. Az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos, egyes törvények módosításáról szóló, 2007. évi XCIV.törvény 17§. szerint nem szükséges üzlet és vevőszolgálati helyiség - a külön jogszabályban meghatározott meghatározott feltételekkel:
csomagküldő kereskedelmi tevékenység folytatásához
elektronikus kereskedelmi szolgáltatások gyakorlásához
az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben meghatározott elektronikus kereskedelmi szolgáltatások esetén.
A 2007. évi XCIV. törvény 17§ -a 2008. március 31-én lépett hatályba. Mivel nincs szükség üzlethelyiség, így működési engedély sem kell webáruház nyitásakor. Azonban minden esetben alapfeltétel egy webáruház üzemeltetéséhez a számlaképesség, melyet adószámmal rendelkező egyéni vállalkozók, betéti társaságok, korlátolt felelősségű társaságok, vagy részvénytársaságok adhatnak.

Néhány ötlet, amit ne feledjünk webáruház készítésnél:

A vevő nem tudja kézbevenni a terméket, így a lehető legjobban kell bemutatni neki!
Hosszabb szöveges leírás is adható a termékről.
A konkurencia árai könnyebben összehasonlíthatóak.
A jó minőségű termék fotó sokkal fontosabb, mint egy szórólap vagy prospektus esetében, hiszen a kép és a szöveg által dönt a vásárló.

Több információ érdekli?
Minden fontos adatot és törvényt megtalál a: http://torvenyeswebaruhaz.com/  oldalon!